Els gossos aporten somriures i felicitat a les persones 
 

Tercera EdatEls programes per a la gent gran consisteixen en dur a terme diverses activitats de coordinació, motrius i socials acompanyats amb el gos de teràpia.

Aquests programes són una forma efectiva de proporcionar suport físic, emocional i social a través de la interacció amb l'animal, millorant així la qualitat de vida i el benestar general de les persones grans.

El gos de teràpia ofereix una presència amigable i tranquil.la, i la seva interacció amb les persones grans pot tenir diversos beneficis:

  1. Suport emocional: El gos proporciona una sensació de companyia i confort. La presència del gos de teràpia pot alleujar l'ansietat i l'estrés en les persones grans. 
  2. Millora de l'estat d'ànim: interactuar amb el gos de teràpia, pot fomentar el bon humor i reduir la sensació de solitud i aïllament que moltes vegades afecta a les persones grans.
  3. Estimulació física: les activitats amb gossos de teràpia poden implicar moviment físic, com ara acaronar, pentinar, donar de menjar o llançar pilotes al gos. Aquestes accions ajuden a promoure la mobilitat, la coordinació i l'activitat física en les persones grans.
  4. Estimulació cognitiva: participar en activitats amb gos de teràpia pot requerir seguir instruccions, aprendre com interactuar amb el gos,.. Això contribueix a mantenir actives les habilitats mentals.
  5. Interacció social: El gos de teràpia potencia la comunicació, anima a l'expressió emocional i serveix com a punt de partida per a converses i interaccions amb altres persones. 

Viu una de les activitats més divertides per a la gent gran! Fins i tot els més reticents a participar en tallers voldran venir a saludar :)

M'interessa


A Somriures Peluts no només atenem a clients d'institucions i associacions sinó també a casa a persones grans que requereixin dels nostres serveis en intervencions assistides amb gos.

Programa: "El meu amic Toby". Intervencions assistides amb gos de teràpia a casa. Amb la missió de millorar la qualitat de vida i oferir companyia, benestar emocional i físic a les persones grans.

M'interessa


Correo
Llamada
Instagram